LIVE SESSION VAMA NOUA

BRIGADA ARTISTICA URBANA & BUCHAREST JAZZ ORCHESTRA

BAU (Brigada Artistica Urbana) se întruneşte cu BJO (Bucharest Jazz Orchestra) pentru a crea un sunet unic, care onorează tradiţiile jazz-ului, funk-ului, dub-ului, hip hop-ului şi drum and bass-ului, rămânând însă spontan si creativ.
BAU face muzică de dans improvizată din 1995, reunindu-se de curând, după o pauză de 6 ani, cu sprijinul BJO, pentru o apariţie specială in cadrul Festivalului 48H din Timișoara.
BJO este unul dintre cele mai reprezentative ansambluri mari de jazz din România, profesionalismul şi versatilitatea instrumentiştilor ce îl alcătuiesc, rafinamentul aranjamentelor şi sunetul modern, inovator, reprezentând o contribuţie vitală pentru înnoirea, consolidarea şi elevarea nivelului artistic al scenei de jazz naţionale şi ajutând la conturarea identităţii ei in raport cu scena internaţională.
De aceasta data in Vama Veche La Pescarie, MC-ii de cel mai înalt nivel Dru Klein si Tina vor întâlni riff-urile si solo-urile BJO, formată din Sebastian Burneci, leader-ul grupului, Silviu Groaza, Paolo Profeti, Florian Radu, Adi Cojocaru si Cristi Lăbuş, si riddim-urile secţiei ritmice formate din Michael Acker, basistul momentului, percuţionistul Ati de Chile, un adevărat părinte fondator al mai multor scene din România, chitaristul Alin Mărgărit şi toboşarul Tavi Scurtu. Sectiei ritmice se alătură talentatul pianist al BJO, Johnny Bica.

Tzuc & Petzi Live Session, ce va canta in deschidere, este un proiect dintre cele mai proaspete, generat şi crescut de către patru muzicieni îndrăgostiţi până peste cap de sunetele calde cu personalitate puternică. Melanjul muzical în care se scaldă cei patru trebuie să te ducă cu gandul la Funk, Soul, Hip Hop, R&B, Disco, poate chiar şi House.

Petra Acker - voce si percutii
Omul Tzuc - dj
Alexandru Arcuș - saxofon
Michael Acker - bas

La rasarit ne vor incanta "Javra", ce este noul proiect al cântăreţei Ana-Cristina Leonte, format împreună cu pianistul Albert Tajti, basistul Michael Acker, Alex Munteanu, saxofonist si toboşarul Tavi Scurtu. 

Compoziţiile grupului (inspirate din experienţele personale ale cântăreţei - ca şi in cazul cvintetului de jazz condus de aceeaşi solistă, "Secret Lover", care tocmai şi-a lansat primul album, cu reacţii foarte pozitive din partea publicului si a criticilor, la casa de discuri Fiver House Records a saxofonistului Mihai Iordache) oscilează stilistic intre jazz, downtempo, trip hop, funk, nu-soul si dnb.
In Vama, Javra se va prezenta intr-o formula supriza, de vacanta, restransa numeric si electrificata.

Intrare 15 ron/persoana

Va asteptam cu drag, de fiecare data!

Despre Noi | Meniu Bar | Meniu Restaurant | Evenimente | Galerie Foto | Opinii | Parteneri | Contact | Sitemap